Grafički dizajn

The Network (Igre bez granica): Konferencija u Dubrovniku

O konferenciji

The Network je organizacija koja umrežava portale za zapošljavanje diljem svijeta. Ovu posebnu mrežu čini više od 140 portala za zapošljavanje diljem svijeta.

The Network svake godine organizira novu konferenciju pomoću koje svojim članovima pokušava dati nova znanja za rješavanje regrutacijskih potreba i povezati zaposlenike portala za zapošljavanje iz više od 140 zemalja.

The Network je 2018. godine organizirao trodnevnu konferenciju ‘Igre bez granica’ u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera. Konferencija je bila u duhu Olimpijskih igara i svjetskog nogometnog prvenstva.

Izazov i proces izrade

Primaran zadatak je bio dizajnirati sve popratne elemente i alate koji su se koristili na konferenciji - od prezentacija, rasporeda predavanja, bilježnica, roll-up bannera, podijuma, oznaka s imenom...

Organizatori su iskazali želju da vizuali budu u duhu olimpijskih igara i svjetskog nogometnog prvenstva, a naknadno i da neki od njih sadrže tvrđavu (kulu) Minčetu.

Jednom kad su svi traženi materijali poprimili svoj dizajn i bili odobreni, trebalo ih je dodatno pripremiti za tisak odraditi svu potrebnu komunikaciju s tiskarom.

Dizajn agende

Raspored predavanja je pronašao svoje mjesto i na bilježnici.

Kartica s imenom služi za lakše druženje i upoznavanje novih ljudi.

Radi lakšeg upoznavanja, sudionici su nosili kartice s imenom

Lanyard.

Uz vezicu ćete teško izgubiti ključeve od hotelske sobe.

Pratiti predavanja je lakše, ako popis nosite oko vrata.

Raspored predavanja se nalazio i na poleđini kartice s imenom.

Roll-up

Posjetitelje je na ulazu dočekao veliki roll-up banner.

Kartica s imenom

Vezica je primarno služila za nošenje kartice s imenom.

Teško se koncentrirati na silnim predavanjima bez barem jedne šalice kave.

Kava Vam je mogla pomoći da ostanete fokusirani na predavanjima.

Roll-up na svakom koraku

Roll-up banneri su pratili (gotovo) posjetitelje na svakom koraku.

Podijum je rezerviran samo za pobjednike

Tijekom konferencije bilo je različitih zadataka te su timovi skupljali bodove. Zadnji dan proglašeni su pobjednici koji su dobili nagrade i svoje mjesto na kartonskom podijumu.

Zašto ne predstaviti Hrvatsku svijetu?

S obzirom na to da su na konferenciju bili pozvani ljudi iz više od 140 zemalja svijeta - dizajnom je trebalo predstaviti državu i grad u koji oni dolaze. Korišteni su prepoznatljivi hrvatski elementi - hrvatski nogometni dres na mladiću i kockice na djevojci. Dizajn je upotpunila kula Minčeta!

Možda niste vidjeli?

Danas, ovo iskusno poduzeće, koje ima pregršt različitih proizvoda koji pomažu ženama da žive zdraviji i kvalitetniji život.

Bellabeat - web trgovina za kupnju pametnog nakita →

Cut Me je mobilna aplikacija za oglašavanje frizerskih salona, koja korisnicima frizerskih usluga omogućuje brz uvid u cjenik, recenzije, te sjedišta pružatelja usluga. Naručiti se možete ‘uz nekoliko klikova’ i to bez napuštanja aplikacije. Uloga aplikacije je stvoriti novi kanal za pretraživanje frizerskih salona, te unaprijediti dosadašnji pristup korisnicima ovakve vrste usluga. Posebnost aplikacije je da izlistava Vama najbliže salone.

Cut Me - aplikacija za naručivanje kod frizera →